Asiakkaamme suosittelevat meitä kertoo Taloustutkimuksen asiakastutkimus

Saanio & Riekkola haluaa tuottaa asiakkailleen jatkuvasti enemmän arvoa ja olla ainutlaatuinen asiantuntijakumppani. Suora ja rehellinen asiakaspalaute edistää tämän tavoitteen saavuttamista merkittävästi.  Saanio & Riekkola toteutti huhti/toukokuussa Taloustutkimus Oy:n kanssa asiakastutkimuksen, jonka tarkoituksena oli selvittää asiakkaiden kokemuksia, näkemyksiä ja odotuksia yhteistyöstä. Tutkimuksen tiedot kerättiin internetkyselynä.

Saanio & Riekkolan nettosuositteluindeksi (NSI) on erinomaisella tasolla

Tutkimuksessa asiakkaille esitettiin kysymys: "Kuinka todennäköisesti suosittelisit Saanio & Riekkolaa kollegoillenne ja ystävillenne"? Tällaisella kysymyksen asettelulla yritykselle muodostuu nettosuositteluindeksi (NSI), joka lasketaan, kun suosittelijoiden osuudesta (ovat vastanneet 9-10 asteikolla 0-10) vähennetään kriitikoiden osuus (ovat vastanneet 0-6 asteikolla 0-10). Saanio & Riekkolan nettosuositteluindeksi on 53, joka on erinomainen tulos. Taloustutkimuksen NSI tutkimuskonseptissa asiakkaalta kysytään numeerisen kysymyksen lisäksi avoimesti mitkä tekijät vaikuttavat suositteluun lisäävästi tai vähentävästi.  Tutkimuksessa erityisen positiivista palautetta saivat Saanio & Riekkolan osaaminen ja ammattitaito. Sen lisäksi asiakkaat arvostivat henkilökunnan palvelualttiutta, asiakaslähtöisyyttä ja asennetta. Asioiden sujuvuutta ja yrityksen innovatiivisuutta sekä luotettavuutta kehuttiin myös.

- Tulos on meille erittäin hyvä ja kiitänkin kaikkia vastanneita palautteesta. Saimme samalla myös vinkkejä kehitettäviin asioihin, joihin olemme jo tarttuneet, kommentoi Saanio & Riekkolan toimitusjohtaja Timo Saanio.

A-Insinöörit

Saanio & Riekkola Oy, Laulukuja 4, 00420 HELSINKI, puhelin 09 530 6540, faksi 09 566 3354
Sähköposti (toimisto) saanio.riekkola@sroy.fi Sähköposti (työntekijät) etunimi.sukunimi@sroy.fi