Yhdessä ja paremmin: Saanio & Riekkola Oy jälleen yksi Suomen parhaista työpaikoista

Yrityksemme on jo 9. kerran yksi Suomen parhaista työpaikoista. Menestyksestä kertoo Great Place to Work -instituutin tutkimus, jossa A-Insinöörien konserniin kuuluva Saanio & Riekkola palkittiin eilen 9.2.2017 keskisuurten organisaatioiden sarjassa. Tutkimuksessa selvitetään vuosittain työntekijöiden kokemuksia työpaikastaan, yrityksen johtamistapoja sekä luottamuksen merkitystä organisaatiokulttuurissa. Great Place to Workin tutkimukseen osallistui 151 suomalaista organisaatiota, jotka työllistivät noin 48 500 työntekijää.

Olemme yksi harvoista suomalaisyrityksistä, jotka ovat osallistuneet Great Place to Work -tutkimukseen säntillisesti vuodesta toiseen. Olemme muotoilleet toimintamallejamme tuloksiin peilaten jo vuodesta 2009 lähtien, jolloin osallistuimme tutkimukseen ensimmäisen kerran henkilöstömme aloitteesta. 
 
Olemme vuosien kuluessa yhdessä määritelleet, mitä on hyvä työkulttuuri. Meille se tarkoittaa ammattitaitoa, oikeudenmukaisuutta, välittämistä, erilaisuuden hyväksymistä  ja avoimuutta. Vuosittainen tutkimukseen osallistuminen tarjoaa meille mitattua tietoa työkulttuuristamme sekä osoittaa siitä parantamisen kohteita. Menestyminen tutkimuksessa on meille myös yksi lisätodistus siitä, että arjessamme tehdyt valinnat toimivat. 
 
Pitkäjänteinen, yhdessä rakennettu menestys ja jatkuvasti kehittymisen paikkoja etsivä kulttuuri kuvaavat hyvin myös niitä tapoja, joilla asiakastyötä teemme. Olemme asiakkaillemme kumppani, jonka kanssa voi kasvaa yhdessä paremmiksi. Työn tekemiseen tyytyväinen henkilöstömme mahdollistaa laadukkaamman ja asiantuntevamman yhteistyön, kestävät asiakassuhteet ja vahvan asiakastuntemuksen. Saanio & Riekkolan henkilöstö on sitoutunut työhönsä – ei vain työpaikkaan.
 
”Työntekijöille annetaan vastuuta ja vapautta. Täällä panostetaan laatuun. Yhteinen halu tehdä hyvää työtä näkyy kaikessa.”
 
”Vahva luottamus toisten tekemiseen. Kokeneet työntekijät haluavat siirtää oman osaamisensa kokemattomammille.”
 
”Meillä on hyvä porukka; monenlaisia ihmisiä mutta kuitenkin ensisijaisesti "hyviä tyyppejä". Kaikki hyväksytään joukkoon omina itsenään, ketään ei jätetä ulkopuolelle. Me-henki on katossa.”
 
”Täällä on monenlaista ja mielenkiintoista osaamista. Ydinjäte- ja loppusijoitusteknologiassa maailman huippua.”
 
Yhteisten onnistumisten juhliminen on tärkeää, eikä sitä pidä unohtaa kovankaan kiireen keskellä. Olen hyvin ylpeä ja iloinen siitä, että saamme kattaa tänäkin vuonna juhlalounaan menestyksemme kunniaksi. Kiitos jokaiselle Saanio & Riekkolan henkilölle ja asiakkaalle siitä, että kehitämme yhdessä työkulttuuriamme paremmaksi joka ikinen päivä – myös huomenna!
 
Saanio & Riekkola Oy on vuonna 1962 perustettu kallio- ja ympäristötekniikkaan erikoistunut asiantuntijayritys, joka on osa A-Insinöörien konsernia. 
 
Lisätietoja: Timo Saanio, toimitusjohtaja, timo.saanio@sroy.fi, puh. 040-506 5671. 
 
A-Insinöörit

Saanio & Riekkola Oy, Laulukuja 4, 00420 HELSINKI, puhelin 09 530 6540, faksi 09 566 3354
Sähköposti (toimisto) saanio.riekkola@sroy.fi Sähköposti (työntekijät) etunimi.sukunimi@sroy.fi